Overnattingstilbud ved Storlykkja gård

Stabburet er helt til høyre i bildet og bak skimtes inngangspartiet på Drengstua - ei gammel lafta tømmerstue som vi har flytta fra Hovin og satt opp på nytt bak Stabburet.

Stabburet

Gårdens stabbur fra 1950 er pusset opp som feriehus for familie og andre feiregjester. 
Stabburet er i to etasjer pluss kjeller. I første etasje er det køyeseng/sovealkove i gangen og ett soverom med familiekøye og barneseng. I andre etasje er det stue og kjøkken og i kjelleren er det bad med toalett, vask, dusj og vaskemaskin. Kjelleren har ny "balkong-dør" med stort vindu og utsikt over jordene.  Planen er å få inn en liten IR badstue i kjelleren og så kunne gå ut døra til en utendørs vedfyrt badestamp rett utenfor. Men foreløpig kan man bare ta snøbad utenfor uten å varme seg i badstue først...
Les mer om Stabburet og se flere bilder under "Mer om Stabburet" i menyen til venstre. 

Jomfruburet

Jomfruburet er et lite ettroms stabbur i solid lafta tømmer. Det er innlagt strøm og vann. Inne i Jomfruburet er det en dobbeltseng og en liten hems med plass til to barn. Det er et minikjøkken med kjøleskap og kokeplater og nødvendig kjøkkenutstyr. Besøkende kan foreløpig bruke utedoen på gården eller få tilgang til baderom i et annet hus, men vi har planer om å utvide Jomfruburet med et lite baderom på trammen. Jomfruburet egner seg best om sommeren, men siden huset er ganske lite er det fullt mulig å varme det opp til bruk om vinteren også. Jomfruburet har blant annet vært brukt av hestejenter til helgeovernattinger hele året.

Gammelstua

Gammelstua er sannsynligvis det eldste huset på gården - ei ekte Trønderlån der den eldste delen ble bygget i 1830. Gammelstua ble benyttet som bolig helt fram til desember 2012. Siden har vi brukt tiden på å restaurere og pusse opp det ærverdige våningshuset til ny bruk med flotte lokaler for selskaper, møter eller kurs i første etasje og med 2 bad, 6 soverom og 3 sovehemser for overnatting i de øvre etasjene. Her kan man nå bestille overnatting på enkeltrom, dobbeltrom eller familierom. De ulike rommene har hvert sitt dyretema etter de ulike dyra på gården; heste-suiten, sauebingen, kaninrommet, fuglekassa, due- og påfugl-loftet, og katte-værelset.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Irene | Svar 17.03.2016 19.56

Hej vi skal til Snåsa, køre fra fra Danmark og vil gerne overnatte på vejen op. Vil høre om muligheder til 2 børn - 1 barne pike og mig (mor) d. 1/4 - 2/4-2016

Louise 18.03.2016 10.45

Det er muligheter for overnatting da. Jeg sender deg en e-post med tilbud. Velkommen til Storlykkja

Steinunn Hlødversdottir | Svar 24.06.2014 23.06

Hei,
Vi er 4 voksen person som ønsker overnatting en natt fra 18- 19 juli.
Hvis du har ledig hytte kan du sende meg hva prisen er?
Mvh.
Steinunn

Louise 25.06.2014 00.44

Stabburet er ledig, men dere kan også få overnatting i rom i vårt nye gjestehus "Gammelstua". Send en e-mail til louiseli@online.no så sender jeg tilbud og info

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.06 | 21:56

Hei!
Jeg ønsker å kjøpe to sorte/grå langhåra skinn, gjerne som de du viser i bildene rett overfor, langhåra med bunnull og dekkhår. Jeg bor i Tromsø.

...
05.07 | 00:38

Hei! Rune hær! Bare lurer litt på den søndagsridningen jeg. Priser på voksne og unger. 2 vokne og 3 barn fra 9 til 12 år. Mvh Rune.

...
23.04 | 22:56

Hei,
Er det mulighet å få kjøpt 2 jærhøner??

...
11.04 | 14:22

hei mamma kul nettside bare elsker den hilsen meg

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE