Gårdsferie, rideleirer, ridekurs, rideturer mm

RIDELEIR I SOMMERFERIEN 2018

Rideleir med full kost og losji på Storlykkja gård

 

Rideleir i sommerferien?

 

Vi har også i år rideleirer for barn og unge fra 7 - 15 år med overnatting og fullt program over 3, 4 eller 5 dager. Vi har hester/ponnier til ulike størrelser og nivå. Rideleir i Storlykkja er; å ri på korte og lengre turer, trene på ridebanen, kose og stelle med hestene og de andre gårdsdyra, slappe av i boblebadet i hagen, hesteleker, hestebøker, hestefilmer og mye mer. Ta kontakt (pm eller e-post til storlykkjafarm@gmail.com) for mer info og påmelding (begrenset med plasser).

 

Leir 1: 22.- 24. juni kr 2.800,-
Leir 2: 25.- 29. juni kr 4.200,-
Leir 3: 1. - 4. juli kr 3.300,-

 

 

 

 

Påmelding:

Send mail med navn på deltaker og alder og ønsket uke til storlykkjafarm@gmail.com  eller via kontaktsiden  Send e-post

 

Se også info (og lik gjerne) vår facebook-side www.facebook.com/Storlykkjagard

 

STELLE- OG RIDEKURS

Med jevne mellomrom (som regel vår og høst) har vi tilbud om stelle- og ridekurs. Vi har kurs på ulike nivå for barn og unge, samt egne kurs for voksne. Kursene går over 4 kvelder og varer to timer hver gang med påfølgende stallkaffe med vafler og kakao. Hver kursgruppe er på maks fem deltakere som får undervisning både i stallen, på liten ridebane og på små turer i nærmiljøet.

Neste runde med kurs planlegges med oppstart i mai 2016.

Ett kurs (8 timer) koster kr 2000,-.

To fornøyde barn som skal ut på ridetur med stor og liten hest. Storlykkja gård i bakgrunnen.

SØNDAGSTUR MED HEST

Tilbud til barnefamilier om å bli med på søndagstur med hester/ponnier. Vi går og rir eller kjører med vogn eller slede på ulike turer på Støren med utgangspunkt i Storlykkja gård. Rast med matpakke underveis. ”Stallkaffe" med vaffler, kakao og kaffe/te etterpå. Kun enkelte søndager. Varsel/påmelding/bestilling på sms til 47619069.  

  

 

 

BLI FÔRRYTTER

Islandshestene og lyngshestene i Storlykkja har ledige dager for faste fôrryttere som vil komme en eller flere dager i uka for å stelle og ri en fast hest. Litt stallarbeid og pussing av hestens utstyr hører med i avtalen. Mulighet for oppfølging/opplæring av uerfarne ryttere i alle aldre. Prisen er kun kr 250 per måned per ukedag (1 dag i hver uke = 250 kr i måneden. 2 dager i hver uke = 500 kr i måneden osv).

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Rune Nordang | Svar 05.07.2016 00.38

Hei! Rune hær! Bare lurer litt på den søndagsridningen jeg. Priser på voksne og unger. 2 vokne og 3 barn fra 9 til 12 år. Mvh Rune.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.06 | 21:56

Hei!
Jeg ønsker å kjøpe to sorte/grå langhåra skinn, gjerne som de du viser i bildene rett overfor, langhåra med bunnull og dekkhår. Jeg bor i Tromsø.

...
05.07 | 00:38

Hei! Rune hær! Bare lurer litt på den søndagsridningen jeg. Priser på voksne og unger. 2 vokne og 3 barn fra 9 til 12 år. Mvh Rune.

...
23.04 | 22:56

Hei,
Er det mulighet å få kjøpt 2 jærhøner??

...
11.04 | 14:22

hei mamma kul nettside bare elsker den hilsen meg

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE