Barnebursdagsselskaper med hest

På gården har vi muligheter for flere ulike typer bursdager/barneselskaper. Her foreslår vi tre alternativ, men vi kan også tilpasse etter deres og bursdagsbarnets ønsker. Selskaper med tema som ”cowboyer og indianere”, ”fjøsnisser” og ”gamle dager” egner seg spesielt godt her, men dere bestemmer selv hvordan dere vil gjennomføre deres selskap. For alle alternativene gjelder at dere kan bruke uteområdene på tunet til lek og vi kan låne ut utstyr og fasiliteter etter sesong (trampoline, huskestativ og lekestue om sommeren, kjelker og akebrett om vinteren). Dere tar selv med alt av mat, drikke, kaker, pynt, serviser osv. Vi stiller med hest og leier under hesteridning, men er behjelpelige om dere har spesielle ønsker for andre aktiviteter. Ta kontakt med oss for å komme frem til hvordan dere kan få en vellykket bursdagsfeiring for både barn og voksne.

BURSDAG FOR LITEN GRUPPE I STALLEN/FJØSET

Alternativ 1:  

Max 8 barn får bruke ”stallstua” og et tilgrensende rom i gårdsbutikken til selskapsdelen av barnebursdagen. Rommene er isolerte og noe oppvarmet om vinteren og det er et meget enkelt ”kjøkken” med kaldtvannsvask, vannkoker og kokeplate. Servering og bespisning på småbord og sofagruppe/stoler. Tilgang til utedo som også er i fjøset. Fra stallstua har dere om vinteren vindusutsikt rett inn til påfuglene, hønene, duene og kaninene. I ”aktivitetsdelen” av bursdagen kan dere se på dyra i fjøset, kose med kaninene og ute kan barna få ri på enten shetlandsponni (for mindre barn) eller islandshest/lyngshest. Vi saler på hesten med vanlig sal eller ”cowboysal”, dere får låne hjelm og vi leier hesten i små runder rundt på gården.

Varighet: ca 2 timer.

Pris: kr 1200,-

UTEBURSDAG I VÅR STORE TIPI (LAVVO)

Alternativ 2:

Max en hel skoleklasse får bruke vår store helårs ”indianertipi” i skogen rett ved gården. Vi tenner opp bålpanna og låner ut spyd for grilling av for eksempel pølser eller marchmellows. Vi låner evt også ut popkorngryte til bålpanna. Tipien er utstyrt med sitteunderlag for sitting på bakken og vi kan om ønskelig sette inn et lite serveringsbord. Det er ikke strøm, så når det er lite dagslys ordner vi med lykter. Vi saler på hesten(e) med vanlig sal eller ”cowboysal”, dere får låne hjelm og vi leier i små runder i området så alle som vil får ri. Dere har tilgang på utedo i fjøset. Dere kan også få bli med vertskapet og besøke dyra i fjøset, men da i grupper på max 8 i gangen og dette koster 100 kr ekstra per halvtime. 

Varighet: max 3 timer

Pris: kr 2000,- (ved flere enn 15 barn brukes to hester og to leiere og da blir prisen 2500 kr)

BURSDAG I GAMMELSTUA PÅ GÅRDEN

Alternativ 3:

For max 15 barn. Dere kan dekke opp langbord i kjøkkenet og mellomstua i den nesten 200 år gamle trønderlåna på gården. Dere kan komme på forhånd og bruke kjøkkenet og/eller pynte. Dere kan også benytte de to badene med WC i husets 2. etasje. I ”aktivitetsdelen” av bursdagen kan dere se på dyra i fjøset (grupper på max 8) og ute kan barna få ri på enten shetlandsponni (for mindre barn) eller islandshest/lyngshest. Vi saler på hesten med vanlig sal eller ”cowboysal”, dere får låne hjelm og vi leier hesten i små runder rundt gården. Vi kan også fyre opp bålpanne på tunet og låne ut grillspyd og popkorngryte for kr 200 ekstra.

Varighet: ca 2 timer

Pris: kr 2500,-

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.06 | 21:56

Hei!
Jeg ønsker å kjøpe to sorte/grå langhåra skinn, gjerne som de du viser i bildene rett overfor, langhåra med bunnull og dekkhår. Jeg bor i Tromsø.

...
05.07 | 00:38

Hei! Rune hær! Bare lurer litt på den søndagsridningen jeg. Priser på voksne og unger. 2 vokne og 3 barn fra 9 til 12 år. Mvh Rune.

...
23.04 | 22:56

Hei,
Er det mulighet å få kjøpt 2 jærhøner??

...
11.04 | 14:22

hei mamma kul nettside bare elsker den hilsen meg

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE