Stabburet feriehus

Deler av den hyggelig stua i andre etasje på Stabburet.

5 soveplasser og ei barneseng

Stabburet er et fullt utstyrt feriehus/gjestehus i to etasjer og kjeller. I kjelleren er bad med dusj, toalett, vask og vaskemaskin. I første etasje er det soverom med familiekøye og barneseng. I trappegangen er det også en køyeseng/sovealkove med ytterligere to soveplasser.

Det kan altså være plass til en stor familie her og huset er også meget barnevennlig med grinder i toppen av begge trappene. På bildet ses barnesenga under speilet, i speilet ser man såvidt familiekøya og til høyre (i trapperommet som skilles av fra soverommet med rulledør) ses litt av køyesenga/sovealkoven.

Her ses den store og spesielle køyesenga/sovealkoven i trappegangen. Den er faktisk laget av materialer fra en gammel vevstol. Gardinene i underkøya kan trekkes helt for.

Her ses det gamle kjøkkenbordet med slagbenk og gamle pinnestoler i Stabburets andre etasje. Andre deler av den gamle vevstolen er brukt til å lage rygglene på slagbenken.

Stabburet har et fullt utstyrt kjøkken med vask, kjøleskap, to kokeplater, mikrobølgeovn (med stekefunksjon) og ellers alt man trenger for å lage mat.

Det er en egen fredfull atmosfære på Stabburet. Her skal man kunne puste inn frisk luft, senke skuldrene og lytte til stillheten. Stabburet hadde en gang en eksentrisk gammel dame fra New York som overnattingsgjest. Hun fikk ikke sove fordi det var for stille...så hun brukte en radio som "sovemedisin". Men hvis det skulle bli for stille har vi i dag både TV (m. familiepakken fra Canal digital) og trådløst internett på Stabburet. Men man trenger jo kanskje ikke å si det til ungene i første omgang... 

Bad

I Stabburets kjeller er det innredet et bad med vask, toalett og dusj. Det er også en liten vaskemaskin, tørkestativ og stellebord.

Utsikt og utgang fra "honning-kjelleren"

Kjelleren på Stabburet ble for mange år siden brukt til slynging av honning....derav navnet "honning-kjelleren". Den gangen var det bare inngang til kjelleren via to tykke gamle dører. I dag har vi en trapp som forener kjelleren med de andre etasjene i Stabburet og vi har satt inn en "balkongdør" med panoramavindu. De to gamle dørene er flyttet og tatt i bruk som dører inn til kårkaill Gerald Siler's kunstnerverksted på gården.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.06 | 21:56

Hei!
Jeg ønsker å kjøpe to sorte/grå langhåra skinn, gjerne som de du viser i bildene rett overfor, langhåra med bunnull og dekkhår. Jeg bor i Tromsø.

...
05.07 | 00:38

Hei! Rune hær! Bare lurer litt på den søndagsridningen jeg. Priser på voksne og unger. 2 vokne og 3 barn fra 9 til 12 år. Mvh Rune.

...
23.04 | 22:56

Hei,
Er det mulighet å få kjøpt 2 jærhøner??

...
11.04 | 14:22

hei mamma kul nettside bare elsker den hilsen meg

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE