Norske Gårdskatter

Kitty som sover- hva er vel mer uskyldig enn en kattunge som sover?

Den nye gårdskatten

Nå har vi endelig fått en ny katt på gården. Hun er bare en kattunge enda, men tegner allerede til å bli en dugelig gårdskatt. Hun har fått navnet Kitty (engelsk for pus) og jakter foreløpig bare på fluer, men med tiden vil hun nok bli en like god musejeger som sin navnesøster Bissy (arabisk for pus) som det er bilde av under. Kitty er som dere ser på bildet over koksgrå og hvit og nydelig langhåret. Hun er (eller blir) av den utrydningstruede katterasen Norsk Gårdskatt. I gamle dager hadde en hver bondegård gårdskatter for å holde mus og rotter unna, men i dagens landbruk har gårdskatten på samme måte som gårdshesten blitt stadig mere sjelden. De kattene som ennå finns på norske gårder slipper nesten ikke inn i fjøs og låve for å ta mus på den "naturlige" måten lenger. Men her i Storlykkja har vi ekte gårdskatter som får lov å gå fritt omkring som de vil innendørs som utendørs. Lille Kitty er riktignok mest inne nå i startfasen, men hun ser ut til å føle seg hjemme her og har også vært ute noen ganger.

Her er Bissy som koser seg i vårsola på Jomfruburets syllstokk!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.06 | 21:56

Hei!
Jeg ønsker å kjøpe to sorte/grå langhåra skinn, gjerne som de du viser i bildene rett overfor, langhåra med bunnull og dekkhår. Jeg bor i Tromsø.

...
05.07 | 00:38

Hei! Rune hær! Bare lurer litt på den søndagsridningen jeg. Priser på voksne og unger. 2 vokne og 3 barn fra 9 til 12 år. Mvh Rune.

...
23.04 | 22:56

Hei,
Er det mulighet å få kjøpt 2 jærhøner??

...
11.04 | 14:22

hei mamma kul nettside bare elsker den hilsen meg

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE